Jakt og fiske

20160624_222018.jpg

Sulitjelmaområdet er et av Norges mest kjente jakt og fiskeområder. Flere av de over 400 fiskevann i Sulisfjellene, ligger i umiddelbar nærhet av bilvei. Ved Emmavannet og Dajavannet kan du fiske fra rullestol Disse vannene ligger rett ved turistsenteret.  Småviltjakta kan du starte rett ved senteret. I tillegg til rype, er det god bestand av orrfugl, storfugl og hare i fjellene våre.

Fiske:

Området har mange fine fiskevann som innbyr til flotte naturopplevelser. Med flue, mark eller den rette sluken eller spinneren på snøret, kan fangsten også bli god. Det er mye fisk i vannene og størrelsen er heller ikke dårlig. Vi anbefaler også å prøve Sulisamerikaner når du dorger etter fisken. Den får du kjøpt hos oss. Garnfiske kan du gjøre hele sesongen i enkelte vann. Isfiske er også populært i Sulisfjellene. Unngå regulerte vann, og spør gjerne kjentfolk før du begir deg ut på ukjent is. Visste du forresten at det er tatt ørret på over 10 kilo i fjellene her? Sjekk fiskereglene her..

 

Fiskekort:
Fiskekort selges hos oss, eller du kan kjøpe det direkte på inatur.no.

Jaktkort:
Småviltjakta kan startes rett utenfor turistsenteret. Jaktkort kan du kjøpe hos oss, eller direkte på inatur.no.

20170815_220741
Vi tar deg med på guidet havfiske. En nattetur på havet i selskap med småhval og havørn, gir deg opplevelser for livet. Når du neste dag får servert fangsten til middag, er turen komplett.

FB_IMG_1502902193106

Opplevelser i naturen