Fasiliteter

Etter en tur i skogen, eller på fjellet kan du gå i vår kafé å få deg en god middag eller bare en kopp kaffe og noe godt å bite i. Kafèen har sesongåpent, men overnatting kan du få 24 timer i døgnet. I vår kiosk finner du litt av hvert, fra godteri til friluftsutstyr. I tillegg til kafeen, har vi grillhus for inntil 10 personer, og storgammen med opp til 70 sitteplasser.  Vi er fra 2014 blitt turistinformasjon, og er behjelpelig med det meste i den sammenheng.
I vårt hovedbygg kan du leie dusj, og lage deg mat i eget tekjøkken. Det er også muligheter for å få vasket og tørket tøy.

skutertur

Senteret har løyver for leiekjøring med snøskuter i Sulitjelma, og kan bistå med transport etter gjeldende regler fram til 11. mai, hvis føret tillater det. Vi selger også ved, som kan fraktes til hyttene når snøen tillater det. I barmarksesongen, kan veden hentes hos oss. Kontakt oss for bestilling av ved.

turistsenteret_044

Kano og robåter kan leies hos oss. Både i Dajavannet og Emmavannet.
Nå kan du også leie badestamper og badstue hos oss. Nyt utsikta over Dajavannet, og ta deg en forfriskende dukkert når kroppen blir for varm.
FB_IMG_1499457789522

Opplevelser i naturen